viernes, 15 de junio de 2012

El Lleida Esportiu i Emili Vicente no han arribat a un acord de renovació

· El Lleida Esportiu i el tècnic Emili Vicente no han arribat, finalment, a un acord per continuar dos temporades més al capdavant del conjunt blau. 
· El director tècnic del club de la Terra Ferma, Jordi Esteve, ha explicat que “l’eix del projecte està lligat al futbol base i creiem que s’han de plantejar canvis en les funcions del cos tècnic. 

La remuneració inferior ho van entendre. Però el seu compromís amb els seus companys el porta a dir que no”. Esteve ha admès que “Emili era la nostra primera opció. Avui acaba una etapa però esperem i desitgem que continuí vinculat al club en un futur”. També ha volgut “agrair la feina feta per tot l’equip tècnic. La porta del club està oberta”, ha afegit Esteve. Al mateix temps, Esteve ha destacat que “l’Emili deixa empremta al club. Sempre li estarem agraïts pel que ha fet”.
Jordi Esteve amb Emili Vicente en la roda de premsa // Lleida Esportiu

Per la seva banda, Emili Vicente ha explicat que “ens hem sentit privilegiats i hem treballat al màxim. Hem tingut clar que aquest és el valor més important que hem pogut tenir”. Pel que fa a la decisió el de la Seu d’Urgell ha admès que “ha estat de l’equip de treball. Les noves tasques que ens encomana el club no ens permetien tenir aquest grup de treball i era molt difícil continuar com estàvem. Jo volia continuar, però no poder comptar amb els meus companys ha fet que no acceptés l’oferta”. Amb tot, Vicente ha assegurat que “respecto la proposta que fa el club perquè penso que s’ha de mirar cap avall. Agraeixo la confiança de la directiva. Espero seguir col·laborant per retornar el que ens ha donat el club durant aquest anys. Sempre ens tindrà a la seua disposició. Han estat quatre anys molt bonics”.

El tècnic de la Seu ha volgut acomiadar-se amb agraïments cap a l’afició. “Han estat molt importants aquests anys i sabem que hi ha gent que pot venir. L’afició al Lleida pot créixer i hi ha potencial”, ha comentat l’entrenador. Vicente també ha volgut reconèixer als jugadors aquests anys. “Han estat la peça clau en aquesta etapa de quatre anys. Han estat molt compromesos i ho han donat tot”, ha afegit Emili.
Jordi Esteve i Emili Vicente atenent a les preguntes dels periodistes en la compareixença de premsa // Lleida Esportiu

Pel que fa a la incorporació d’un nou entrenador Jordi Esteve ha reconegut que “l’obligació del club és tenir una alternativa i ara caldrà concretar-ne una en els pròxims dies”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario