jueves, 14 de junio de 2012

Jorge Miramón presentat amb el Lleida Esportiu

· El Lleida Esportiu ha presentat aquest dijous a la tarda a Jorge Miramón, incorporació per a la propera temporada al club blau. 
· El migcampista de 23 anys, natural de Saragossa, ha assegurat que el Lleida “és un dels equips forts de la categoria, que ha lluitat per disputar el play off d’ascens” i ha afegit que “és un plaer està aquí”. 

El jugador aragonès, format a les categories inferiors del Real Zaragoza i que prové de l’Andorra de Teruel, ja té un conegut a la plantilla lleidatana. “Conec a Carlos Barreda amb qui vam coincidir a la selecció aragonesa”, ha comentat Miramón, que s’ha mostrat convençut del potencial que té l’equip blau. “Hauré de treballar dur per aconseguir un lloc a l’onze titular”, ha admès el migcampista.
Jorge Miramón en la seva presentació al Camp d'Esports // Lleida Esportiu

Miramón ha mostrat la seva ambició assegurant que “vinc a demostrar que puc jugar minuts a la categoria i demostrar que sóc vàlid per la Segona B. Això sí, l’aragonès té clar que “el treball és el que marcarà el meu lloc a l’equip”. A més, s’ha definit com “un jugador ràpid, que sap defensar, que m’agrada competir, però que sobretot, miro per l’equip”.

Respecte a la seva posició al terreny de joc, Miramón ha estat concís. “A mi m’agrada jugar, m’és igual on jugui. Si ho he de fer a la banda ho faré i si és pel mig també ho faré”, ha sentenciat el nou jugador del Lleida Esportiu.
El nou fitxatge del Lleida vestint la samarreta del conjunt blau // Lleida Esportiu

Per la seva banda, el director esportiu del club, Jordi Esteve, ha dit que “la seva incorporació és molt positiva per nosaltres. Estem encantats amb ell. És un jugador amb una gran projecció i que ens ha d’ajudar molt aquesta temporada”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario