martes, 5 de junio de 2012

Reclamació de 10 milions a Tatxo i els seus directius de la UE Lleida

· Els administradors concursals denuncien a Taxto Benet i els seus directius per la fallida de l'extinta UE Lleida reclamant fins a 10 milions d'Euros.
· També reclamen a Hisenda i la Seguretat Social que no evitessin l'augment d'aquest deute que va arribar als 28 milions d'Euros.
Tatxo Benet, antic màxim accionista de la UE Lleida // Segre

Segons l'informe de calificació del concurs d'acreditors de la ja desapareguda UE Lleida, els administradors concursals reclamen a Tatxo Benet i la seva junta (l'ex-president Nacho Rivadulla, Guillermo Prieto, Antoni Clarisó, Dani Jiménez i Bernabé Hernández, Josep Menchón i Pepe Navarro) entre 7 de 10 milions d'Euros després de certificar fallida culpable la dels antics mandataris del conjunt lleidatà en els més de 1400 folis d'aquest informe presentat al jutge de lo Mercantil de Lleida.
Anabel Junyent i Tatxo Benet en una de les reunions per efectuar la cessió accionarial del club // Mundo Deportivo

Hisenda i la Seguretat Social també han estat responsabilitzats de no haver exigit el pagament del deute per evitar que aquest s'anés incrementant any rere any.
Tatxo Benet, Anabel Junyent, Àngel Ros i Txema Alonso en la reunió on es va comunicar a l'alcalde i al regidor d'esports l'intercanvi accionarial // AraPonent

Cal destacar també, com ja ha avançat avui el Diari SEGRE, que segons els mateixos administradors concursals, si l'activitat del club s'hagués pausat uns anys, aquest deute amb els creditors hauria estat menor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario