lunes, 16 de julio de 2012

El Lleida Esportiu comença la pretemporada 2012-2013

· El Lleida Esportiu ja ha començat a treballar en aquesta temporada 2012-2013. Aquest dilluns al matí els jugadors i els tècnics del conjunt blau han tingut la primera presa de contacte al Camp d’Esports per arrencar la pretemporada. 
· Abans de marxar cap a les instal·lacions del col·legi Terraferma, els membres de la plantilla s’han fet les fotografies de rigor davant els mitjans de comunicació.

El tècnic del conjunt blau, Toni Seligrat, ha admès, després del primer entrenament d’aquest dilluns al matí que “hi ha molt bona predisposició per part de la gent. He tingut molt bona sensació”. Pel que fa a la plantilla Seligrat ha afirmat que “tenim la plantilla perfilada. La columna vertebral de l’equip està bé. Ara, sense pressa, l’acabarem de confeccionar ja que com a mínim falta un defensa”. A més, ha afegit que durant aquests dies “veurem si hi ha carències on ens pensàvem que no n’hi havia i al revés”.
Foto de familia dels jugadors que avui han format part de l'inici de temporada // Lleida Esportiu

En referència al grup on jugarà el conjunt de la Terra Ferma aquesta temporada, el Grup II de la categoria, Seligrat ha explicat que “anem a un grup que desconeixem, tot i que, hi ha algun jugador que el coneix i té experiència. Tot i això, en la primera jornada de lliga segur que coneixerem al nostre rival”. Amb tot, Seligrat ha afirmat que “espero estar dalt de tot de la classificació”, ha finalitzat el tècnic del conjunt blau.

APUNT: Álex Colorado no ha pogut assistir però ja és a Lleida i aquesta tarda ja ha tornat a visitar el Camp d'Esports.
Per altra banda, Jesús Imaz ha assistit a l'entrenament amb els seus companys, en canvi Jerson Bosch no hi ha participat ja que encara està perfilant la seva renovació amb el conjunt blau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario