domingo, 15 de julio de 2012

El Lleida Esportiu incorpora al porter Pau Torres

· El Lleida Esportiu incorpora a les seves files al porter Pau Torres (Capellades, 04/06/1987) per a les pròximes dues temporades. 
· El jugador prové del Ceuta del Grup 4 de Segona B. 

Amb el conjunt nord africà Torres ha disputat la última campanya 29 partits on ha jugat 2.610 minuts. Torres es va formar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, on va arribar fins al filial blaugrana de la mà del tècnic Sergio Lobera, que fins fa poc va sonar com a ajudant de Tito Vilanova al Barça. Finalment, Lobera ha anat al Las Palmas on també volia al nou porter blau. El nou porter blau també ha jugat a les files del Terrassa, el Sant Andreu i el San Roque de Lepe.
El nou porter del Lleida Esportiu en una jugada clau d'un partit // AD Ceuta

El secretari tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, destaca del nou porter blau que “és un porter que reuneix les característiques que estàvem buscant. És jove, amb qualitat i ens ha demostrat que té moltes ganes de progressar en el món del futbol i, per això, se suma al nostre projecte”, comenta Esteve. “Ara, només falten un parell de retocs per donar per tancada la plantilla. Aquest curs hem tingut temps per configurar la plantilla amb temps, tal com volíem. Ens podem donar per satisfets”, afegeix el director tècnic.
Pau Torres en un llançament amb el seu ex-equip // AD Ceuta

La incorporació de Torres al conjunt de Toni Seligrat, que arrenca el pròxim dilluns la premteporada, és la desena després de l’arribada d’Alex Cacho, Jorge Miramón, Carles Montoro, Alex Colorado, Jaime Mata, Roger Canadell, Genís Serra, Biel Medina i Artur Gòdia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario