miércoles, 18 de julio de 2012

Presentades les equipacions del Lleida Esportiu per a la temporada 2012-2013

El Lleida Esportiu ha presentat aquest dimecres al migdia i sobre el terreny de joc del Camp d’Esports les noves equipacions que lluiran els jugadors del conjunt de la Terra Ferma en la propera temporada 2012-2013 que començarà el 26 d’agost contra el Peña Sport FC. Tindran 3 models diferents segons les necessitats de l’equip de Toni Seligrat.

Álex Colorado amb la primera equipació del conjunt blau // Lleida Esportiu

El club lleidatà continua amb el color blau com a primera equipació. El responsable de l’àrea social, David Freixes, ha explicat que “té un to diferent a la de la temporada passada. S’assembla a la històrica del Lleida”. Els conjunts de roba suplents són els que més canvien. “La segona equipació deixa de ser bordeus i passa a ser roja”, ha dit Freixes.





 El canvi més gran és en la tercera equipació on la samarreta té els colors de la senyera catalana. El responsable de l’àrea social ha admès que “som l’únic equip català en el grup i intentarem portar aquests colors el més lluny possible”, ha dit Freixes. Els responsables de l’entitat lleidatana esperen “vendre totes les samarretes. Creiem que la blava i la senyera es disputaran les vendes”, ha comentat Freixes. A més, ha afegit que “enguany obrirem la botiga. Ja ens comença a arribar material per vendre”.



No hay comentarios:

Publicar un comentario