jueves, 19 de julio de 2012

Declaracions d'Artur Gòdia en la seva presentació amb el Lleida Esportiu

· El Lleida Esportiu ha presentat aquest dijous al migdia a Artur Gòdia com a nou jugador del conjunt blau durant dos temporades. 
· El director tècnic de l’equip lleidatà, Jordi Esteve, que ha acompanyat a Gòdia, ha destacat que “torna al club com a jugador del primer equip. Va sortir de la base i va anar cedit al Binéfar. 

Davant la bona trajectòria que ha tingut la passada temporada hem decidit que torni”. Esteve ha admès que “esperem el millor d’ell. És un jugador de futur i amb capacitat de millora”.El director tècnic ha explicat que l’Artur Gòdia “té la confiança del club. S’ha de deixar espai als joves jugadors”.

Artur Gòdia en la seva presentació com a nou jugador del Lleida Esportiu a la gespa del Camp d'Esports // LleidaEsportiu.cat


Per la seua banda, Gòdia, de 20 anys i natural d’Alcarràs, s’ha definit com “un jugador de treball i sacrifici que intenta donar el 100% pel club”. Gòdia va estar cedit al Binéfar de Tercera Divisió, “una categoria molt dura i amb un nivell important”, ha assenyalat el jugador. A més, ha afegit que “he madurat i he crescut com a jugador. He après moltes coses de jugadors més grans i més experimentats”. En aquesta temporada Gòdia espera “adaptar-me i aprofitar totes les oportunitats que tingui. Jugar molts minuts o el que decideixi l’entrenador”.

Jordi Esteve i Artur Gòdia en la roda de premsa que han ofert als mitjans de comunicació // Lleida Esportiu.cat

Gòdia s’ha mostrat molt satisfet de tornar al conjunt de la seua terra. “Porto molts anys venint al Camp d’Esports per veure jugar la primera plantilla. És una gran satisfacció per a mi tornar al Lleida”, ha admès el jove jugador. Cal recordar que Gòdia es va formar a les categories inferiors del Lleida, i que la temporada passada el club blau el va cedir al Binéfar perquè disposes de minuts per formar-se.

No hay comentarios:

Publicar un comentario