viernes, 20 de julio de 2012

Royal Verd, nova empresa encarregada de la gespa del Camp d'Esports

· El Lleida Esportiu comptarà, a partir d’ara, amb els serveis de l’empresa Royal Verd que s’encarregarà de la gestió dels camps dels conjunt blau, concretament del Camp d’Esports i de l’Annex del Camp d’Esports. · Està previst que els treballs de millora comencin la propera setmana. 

Els professionals que s’ocuparan del camp han aconsellat als responsables del club lleidatà que durant un mes no es trepitgi la gespa per poder aconseguir uns millors resultats de cara a l’inici de la competició. A banda, l’empresa catalana formarà a personal del club per tal de cuidar la gespa de l’estadi de manera més acurada.

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, explica que “no podrem utilitzar el camp fins al primer partit de lliga que serà el 26 d’agost contra el Peña Sport. Fins i tot volíem parlar amb la Federació per mirar si la primera jornada de lliga la podíem jugar lluny del Camp d’Esports per, d’aquesta manera, tenir més temps per la millora de la gespa”.

Esteve, explica que “volem que la gespa presenti el millor aspecte possible per al desenvolupament del joc. De mica en mica, veurem millores, però ara el camp no es podrà trepitjar durant un mes”. El màxim mandatari blau també comenta que “fins i tot, s’havia plantejat l’opció de portar la gespa que es canviarà en breu al Camp Nou i portar-la aquí, al Camp d’Esports”.


Royal Verd és una empresa catalana dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives. En aquest moment s’ocupa de terrenys de joc com per exemple el del Villarreal, el del Real Zaragoza, el de l’Almeria, el de l’Espanyol, el de d’Hèrcules, el del Girona o el del FC Barcelona, entre d’altres. A més, també s’encarrega del manteniment dels camps brasilers que acolliran el Mundial del 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario