sábado, 30 de julio de 2011

El Lleida Esportiu fitxa al davanter Javi Ballesteros

▪ Ballesteros va disputar 29 partits amb el Lugo del Grup I de Segona Divisió B, va quedar primer a la Lliga i es va quedar a les portes de pujar de categoria.

▪ Aquest jugador de 26 anys era una de les prioritats de l’entrenador Emili
Vicente i el seu cos tècnic i ha signat per una temporada pel club lleidatà.

▪ Va jugar a Segona Divisió A amb l’Eibar i compta amb una dilatada
experiència a la categoria al formar part de l’Atlético de Madrid i Zamora.
El Lleida Esportiu ha incorporat un nou jugador a la plantilla després de signar al davanter Javi Ballesteros per una temporada. Aquest futbolista, de 26 anys, va jugar la temporada passada un total de 29 partits amb el Lugo, equip del Grup I de la Segona Divisió B. A les ordres de l’ex jugador de Primera Divisió Quique Setién, Ballesteros va quedar primer a la lliga i es va quedar a les portes de pujar a Segona Divisió A al play-off d’ascens.

El Lleida Esportiu ha incorporat un nou jugador a la primera Ballesteros compta amb una destacada trajectòria a la categoria de Segona Divisió B. Ha jugat al Zamora, Guijuelo i al filal de l’Atlético de Madrid, equip del qual el va fitxar l’Eibar per a Segona Divisió A la temporada 2009/2010. El davanter, que medeix 1,82 metres i pesa 79 quilograms, ja s’ha entrenat a la sessió d’aquest matí amb l’equip d’Emili Vicente.

El nou fitxatge, nascut a la localitat zamorana de Montamarta, era una de les prioritats de l’entrenador Emili Vicente. Segons el director esportiu, Jordi Esteve, Ballesteros és un jugador que “ha de ser la referència en atac de l’equip”. És un futbolista “ràpid, potent, desequilirant i eficaç en atac, sobretot amb el joc aeri. Esteve destaca que “fora de casa aquest davanter ens anirà molt bé per trencar els partits ajustats”, ha destaca e responsable de la Secretaria Tècnica.

Amb aquest fitxatge, l’equip ja compta amb 15 futbolistes de la primera plantilla i amb la gran majoria dels integrants de la columna vertebral del primer equip. El club segueix treballant per incoroporar i anunciar l’arribada d’algún futbolista més en els propers dies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario