miércoles, 27 de julio de 2011

El Lleida Esportiu Juvenil, arrenca la pretemporada

▪ El tècnic de l’equip, Pep Muñoz, comptarà amb 20 jugadors i s’encarregarà del
Juvenil Divisió d’Honor per quarta temporada consecutiva.

▪ Els blaus començaran la lliga el pròxim 4 de setembre amb un desplaçament a
Mallorca on s’hauran d’enfrontar al San Francisco.

L’equip juvenil del Lleida Esportiu que milita a la Divisió d’Honor comença la pretemporada aquest dimecres 27 de juliol. El màxim exponent de la base del nostre club arrenca la seva preparació amb Pep Muñoz com a tècnic per quarta temporada consecutiva. L’entrenador blau, que comptarà amb el suport a la banqueta de Rubén Arola i Adrià Adam, tindrà a les seves ordres un total de 20 futbolistes. A més, estarà a prova el jove Ramon Sunyer.

D’altra banda, el cos tècnic espera la resposta d’Ivan Cendrós. Aquest jugador està fent la pretemporada amb el juvenil de l’Atlètic de Madrid. Si no es queda a la disciplina matalassera s’incorporarà al Lleida Esportiu.

Els 20 jugadors que a partir d’aquest dimecres ja estan a la disciplina lleidatana són: Xavier Tutusaus, Aleix Sánchez, Albert Salla, Jordi Pifarré, Ramon Garcia, David Montoy, Eduard Méndez, Eduard Morancho, David Martín, Isaac Pérez, Xavier Vicente, Óscar Biela, Raül Palau, Víctor Estavillo, Marcel Messeguer, Xavier Casanova, Sergi Iglesias, Alfred Peguero, David Montilla i Xavier Puiggrós.

L’equip de Pep Muñoz debutarà a la Lliga de Divisió d’Honor el pròxim 4 de setembre amb un desplaçament a Mallorca per enfrontar-se al San Francisco. Després de la temporada que es va fer el curs passat, amb la sisena posició aconseguida, l’objectiu d’enguany es manté en la seva línia habitual. “El primer objectiu sempre és la formació de futbolistes. Enguany tornarem a tenir un equip jove, amb una nova fornada de jugadors que debutaran a la Divisió d’Honor,” comenta Muñoz.

“Caldrà adaptar-se ràpid a la categoria per salva-nos al més aviat possible. L’equip viurà una renovació generacional amb 11 cares noves, però afrontem la temporada amb molta il.lusió i amb ganes de fer un bon paper i tenir l’oportunitat de fer créixer als jugadors”, finalitzava l’entrenador blau.

El primer entrenament del Juvenil A serà aquest dimecres a les 19.30 al camp de Gardeny.

4 comentarios:

  1. Oscar Biela , Víctor estavillo , Sergi Iglesias pon bien los nombres almenos!

    ResponderEliminar
  2. Son los que venían con el comunicado, gracias por la info! Ya los he modificado.

    ResponderEliminar
  3. Se sap amistosos??
    Dimecres vinent contra Alcampell??

    ResponderEliminar
  4. Oficial, oficial del club de moment res, però si que sembla que el 7 d'Agost es jugarà un amistós contra el Tàrrega.

    També sona un amistós contra el Osasuna B i possiblement es faci un Stage a la muntanya, però encara no hi ha res oficial! Us mantindrem informats!

    ResponderEliminar