miércoles, 3 de agosto de 2011

Quadre de la Copa del Rey per al Lleida Esportiu

Avui, dia 3 d'Agost de l'any 2011, s'ha celebrat el sorteig de la Copa del Rey corresponent a les primeres i segones eliminatòries on el Lleida Esportiu hi participarà.
Primerament, s'han exclòs del sorteig els següent equips que jugarán directament la segona ronda: RSD Alcalá, Cádiz CF SAD, UE Sant Andreu, CD San Roque de Lepe, Albacete Balompié SAD, CD Roquetas, Orihuela CF y Deportivo Alavés SAD.

Posteriorment ja s'han començat a sortejar els emparellaments que es jugarán a un únic partit el día 31 d'agost del 2011 i que a continuació els mostrem:



Si el Lleida passés d'eliminatòria, jugaria contra el vencedor del Club Marino de Luanco/CD Toledo SAD. Aquesta eliminatòria ja es disputaria el dia 7 de setembre del 2011.
En cas de sortir vencedors de les dues rondes, el sorteig de la ronda número 3 es celebraria a les 13:00 hores del dia 9 de setembre a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

1 comentario:

  1. Tenim un equip molt jove, amb juadors de qualitat i sobretot amb moltes ganes pel vist en algun entrenament. Penso que podem fer un bon paper tenint en compte tot el que ha condicionat el refundament del Lleida.

    ResponderEliminar