jueves, 16 de febrero de 2012

OPINIÓ: Llicència per somiar

Per tal d'animar-vos en aquestes últimes hores del dijous, estrenem la nova secció del nostre col·laborador Xavier Lorenzo, periodista seguidor de l'actualitat del Lleida Esportiu i que estrena el seu espai a la web amb un article d'opinió titulat Llicència per somiar i que no us podeu perdre! Regularment ens anirà oferint nous articles per a tots vosaltres. SOM-HI!


Tots els equips es marquen uns objectius esportius en concret sempre que comencen una nova temporada, sigui quina sigui la categoria on juguen.  En el cas del grup del Lleida Esportiu, molts d'ells desitgen poder jugar una temporada més a 2ª B. Sempre hi ha excepcions, com el cas de l'Atlètic Balears, que amb un pressupost a anys llum de la resta de rivals, tot allò que no sigui un ascens de categoria es consideraria com un autèntic fracàs.  La resta, almenys quan comença la lliga, tenen en ment els 45 punts que asseguren virtualment la permanència.  En aquest sentit, el Lleida no n'és una excepció. Després d'un estiu d'allò més difícil arran de la desaparició de la Unió Esportiva Lleida, assegurar-ne la participació a 2ª B durant la temporada 2012-2013 és el principal repte d'un equip que començava el curs amb moltes cares noves.

Plantilla del Lleida Esportiu en l'inici de temporada // Diari dels Blaus

Ara bé, amb 39 punts al sarró (comptant els 3 d'aquest diumenge)  i sense fer pràcticament soroll l'equip acabarà la jornada d'aquest cap de setmana amb un punt més dels que tenia l'anterior campanya en les mateixes alçades de lliga.  Cal tocar de peus a terra, però si durant la temporada passada vam somiar en acabar la temporada entre els quatre primers,  per què no fer-ho en aquesta? No parlo d'ascensos, ni molt menys. Fins i tot no vull fer entreveure que em refereixo en disputar el play off.  És molt complicat però penso que d'arguments no en falten, al menys per igualar la fita aconseguida en l'última etapa de la Unió Esportiva Lleida, quan es va arribar amb opcions, si és cert que remotes, però amb opcions fins a l'última jornada.  Aquest diumenge, aconseguirem 3 punts que serviran per fer un pas endavant cap l'objectiu principal i escalar alguna posició a la taula. Serà a partir d'aleshores quan veritablement podrem conèixer el sostre de l'equip. L'Hospitalet serà el següent rival i penso que l'equip té moltes coses a dir...

No hay comentarios:

Publicar un comentario