miércoles, 1 de febrero de 2012

Les noves ofertes d'abonaments del Lleida Esportiu per a la segona volta ja estan disponibles

· A partir d’aquest primer de febrer, entren en funcionament les ofertes per als socis del Lleida Esportiu per a la segona volta del campionat de Lliga. 


· Des d'avui mateix (1/02/2012), i en horari d'oficina, de 10:00 a 14:00 hores i de 16:30 a 19:00 hores, cada soci podrà adquirir una butlleta amb dos partits a triar i regalar a qui vulgui en aquests partits que falten per acabar la lliga.

Alguns socis del Lleida ja han començat a retirar les seves butlletes // Lleida Esportiu

Pot cedir-lo a dos persones pel mateix partit o a la mateixa persona per a dos partits a escollir, sempre que no sigui en cas de jugar el play-off. Si al final de temporada el Lleida Esportiu jugués el Play off d’ascens a segona divisió A, en aquests partits els socis de pagament tindrien entrada gratuïta amb l’abonament de temporada.

Des d'aquest mateix dimecres i fins al 13 de maig el soci que porti personalment una persona que vulgui fer-se socia del Lleida Esportiu pel que queda de temporada, tindrà un 25% descompte en el preu del seu carnet de la propera temporada. A més a més, també gaudiran d’un 15% de descompte pel que falta de temporada en la botiga del club que obrirà les seues portes en breu.

Tots els socis de pagament també entraran en un sorteig públic de dos packs. Aquests reben el nom de “Un tros d’història” i estaran formats per diferents articles del club entre els que cal destacar dos samarretes de l’any en el Lleida va estar a Primera Divisió. L’entrega tindrà lloc en un acte públic i la faran alguns jugadors d’aquella històrica temporada durant un partit de lliga.

Cal recordar que des de l’1 de gener el carnet simpatitzant ja no està disponible. A més l'infantil, que fins ara era gratuït, ara té un cost de 25 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario