sábado, 4 de febrero de 2012

Tots amb el Lleida Esportiu!

El director tècnic i l’entrenador del Lleida Esportiu, Jordi Esteve i Emili Vicente, han assegurat durant la roda de premsa d'aquest divendres, prèvia al partit d’aquest diumenge al Camp d’Esports contra l’Andorra CF, que “tots hem d’anar a una”. Esteve ha explicat que “aquest és un moment molt determinant a la lliga. La línia esportiva és molt positiva i no podem despistar-nos dels objectius. Hem d’anar pas a pas i en una sola direcció per poder somiar en cotes més altes”.

Jordi Esteve i Emili Vicente en la roda de premsa d'aquest divendres // Lleida Esportiu

Tant el director esportiu com el tècnic han fet una crida a l’afició perquè “vingui a recolzar l’equip. El que fem és per a la gent i ara és un moment important per animar l’equip.  Nosaltres  mostrarem una actitud i una entrega 10”, ha admès Vicente. A més, ha assegurat que “a Lleida l’hivern és dur, però la gent que sent els colors s’abrigarà i plantarà cara al fred”. L'entrenador de la Seu també ha assegurat que "hem de mirar endavant. L'equip està en línia ascendent i ho hem d'aprofitar".

APUNT: D'altra banda, ss comuniquem que tots els partits dels conjunts de l’Escola: Tots els equips alevins, Infantil, Cadet C i Cadet B han estat ajornats per les condicions climatològiques. Per tant només jugaran aquesta jornada els partits corresponents a l’equip Femení, Juvenil A, Juvenil B i Cadet A.

1 comentario:

  1. Resumen del Lleida Esportiu 0 - 0 Andorra CF

    http://www.youtube.com/watch?v=Gkgney0c4tY&list=UU4d0oeCvTb9Yi-VTwD6w_gw&index=2&feature=plcp

    ResponderEliminar