miércoles, 14 de marzo de 2012

Alberto Montero, presentat amb el Lleida Esportiu

· El barceloní signa pel que queda de temporada i una més.
· Jordi Esteve: “Estem agraïts per la resposta de la gent”.

El Lleida Esportiu ha presentat aquest dimecres al migdia al nou porter del conjunt blau, Alberto Montero. El jove barceloní de 26 anys i provinent del Deportivo Alavés, substituirà al lesionat Sergi Palau. Montero, que ha estat acompanyat del director esportiu, Jordi Esteve, s’ha mostrat satisfet de poder formar part de l’entitat blava. El porter assegura que “quan el Jordi Esteve em va telefonar interessant-se per mi no m'ho vaig pensar dos cops i vaig acceptar l’oferta”. Montero ha admès que “el projecte que té el club és molt positiu. A més, el futur pròxim ha de consistir en estar una categoria més a dalt, que és on es mereix estar”.

Alberto Montero ja amb l'equipament del conjunt lleidatà al Camp d'Esports // Lleida Esportiu

Montero no ho ha tingut massa complicat a l’hora de conèixer als seus companys ja que havia coincidit anteriorment amb David Giménez, Jaume Sobregrau i Víctor Ibáñez. El nou porter sap que li serà complicat entrar a l’equip davant la bona feina que desenvolupa el seu company. Tot i això, el barceloní afirma que “només queden partits. Intentaré ajudar en tot el que pugui a l’equip i, també, a posar-li les coses difícils a Emili Vicente. Estic per ajudar i aconseguir coses boniques”. Pel que fa a la bona trajectòria del conjunt blau, Montero ha explicat que “en 7 dies ens toquen 3 partits vitals. Si aconseguim sumar els 9 punts en joc podrem mirar més a dalt”. Igual que la resta de companys, també ha aprofitat l’ocasió per “animar a la gent a que vingui al camp aquest diumenge en què juguem contra el Atlético Baleares, l’actual líder de la categoria”.

Jordi Esteve atenent als mitjans en la seva roda de premsa amb el nou porter del Lleida Esportiu // Lleida Esportiu

Per la seva banda, Jordi Esteve, director esportiu del club, ha explicat que Montero arriba a l’entitat blava amb un contracte pel que queda de temporada i la vinent. “Pensem en el futur del conjunt, és a dir, quins jugadors ens interessen. Ara que tenim temps hem de confeccionar una bona plantilla de cara la propera temporada”, ha admès Esteve. A més, afegeix que “de cara l’any vinent hem de ser ambiciosos”.

Amb tot assegura que els fitxatges que s’han fet en el mercat d’hivern no han afectat l’economia del club. “Si no s’haguessin pogut fer, l’àrea econòmica ens ho hagués prohibit, ja que l’objectiu del club és acabar amb dèficit zero”, ha dit Esteve. En un altre ordre de coses, Jordi Esteve ha agraït “la resposta dels socis i aficionats.

Aquests dies previs al partit de diumenge les oficines les club han tingut una bona afluència de gent que ha vingut a retirar la butlleta que dóna dret a dos invitacions a canviar en el partit que desitgin”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario