viernes, 16 de marzo de 2012

El Lleida Esportiu ha repartit més de 400 entrades entre els seus socis

· Aquest mateix dijous dia 15 de març, uns 200 socis ja havien passat per les oficines del Lleida Esportiu per tal de retirar les dos entrades que tenen disponibles per regalar en aquesta segona volta del campionat de lliga.  

· Per tant, el club ja porta regalades, aproximadament, més de 400 entrades als seus seguidors. 

Una sòcia del Lleida Esportiu retirant les seves butlletes // Lleida Esportiu

El dijous ha estat de moment el dia en què s’ha registrat més volum de feina, ja que s’ha comptabilitzat una cinquantena de persones. Per tant, aquest cap de setmana davant el líder de la categoria, l’estadi podria presentar una molt bona entrada.
El club està “molt agraït a la resposta de l’afició", ha assegurat Jordi Esteve, director esportiu del conjunt lleidatà. Esteve fa una crida a la gent per "assistir al partit d’aquest diumenge. Serà un matx molt important i els jugadors necessiten el màxim suport de la grada per continuar amb la bona trajectòria".

Divendres (Per avui) serà l'últim dia en què es podran retirar les entrades si es volen utilitzar per presenciar el partit de diumenge al migdia (12:00 hores) contra l'Atlético Baleares al Camp d'Esports. Recordem que el dia de partit les butlletes que s'han entregat aquests dies als socis s'han de vescanviar a les taquilles abans de l'inici del partit per unes entrades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario