miércoles, 28 de marzo de 2012

OPINIÓ: El somni continua

En aquesta època plena d'il·lusió per a tots els seguidors del Lleida Esportiu, el nostre col·laborador Xavier Lorenzo (@xavierlorenzo85) ens ofereix un article d'opinió encomanant-nos a continuar amb el somni. SOM-HI LLEIDA!

El somni continua
Diumenge vaig marxar del Camp d'Esports pràcticament convençut que aquesta temporada jugarem el play off d'ascens. L'equip va realitzar sense cap mena de dubte un dels partits més complets de la temporada a casa i presentava davant un rival directe la seva clara candidatura per acabar la lliga - tot i la seva igualtat - en llocs de privilegi. La situació que vam viure contra l'Olímpic de Xàtiva em va recordar per moments la viscuda l'any passat contra el Terol quan l'equip també va vèncer per 3 a 0 i es va situar entre els primers classificats. Ara sembla que el guió de la pel·lícula és repeteix tot i que esperem que aquest cop tingui un final diferent.
Xut de penal que va efectuar Ramon Verdú i que inauguraba el marcador davant l'Olímpic de Xàtiva // Lleida Esportiu

El camí que ha de recórrer el Lleida d'aquí a final de temporada no té res a veure amb el de l'any passat, recordat per la tràgica desaparició de la Unió Esportiva. Ara bé, això no significa que hagi de ser un camí de roses. Queden 7 partits per arribar a la conclusió del campionat, un parell més que la temporada anterior quan el Lleida era quart. En total, set finals contra el Llagostera, Mallorca B, Gandia, Badalona, Sant Andreu, Saragossa B i Oriola. Sent generós, i comptant al Sant Andreu, l'equip haurà d'afrontar cinc partits contra rivals directes. D'aquests, tres seran al Camp d'Esports contra el Mallorca B, Badalona i Oriola. A fora, i començant per aquest proper cap de setmana, tocarà jugar a Llagostera i Sant Andreu, sense oblidar, és clar, Gandia i Saragossa B, dos equips que ara mateix lluiten per eludir el descens. I és que ja ho deia ahir Emili Vicente a la roda de premsa posterior al partit contra l'Olímpic: "El tourmalet no s'ha acabat". De fet, és així però les sensacions que dóna l'equip no poden ser més positives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario