sábado, 24 de marzo de 2012

Prèvia del Lleida Esportiu - Olímpic

A continuació trobareu la millor prèvia del partit de demà al Camp d'Esports que enfrontarà el Lleida Esportiu amb l'Olímpic de Manacor i que ens ofereix el nostre col·laborador Jordi Brescó.

El Lleida no vol baixar dels núvols i afronta un duel directe per continuar l’espectacular escalada que està protagonitzant. Si els lleidatans s’imposen a l’Olímpic i el Mallorca B no guanya al camp del líder, els blaus tornaran a estar entres els quatre primers, 26 jornades després.
La lluita per a acabar en les posicions de play-off no ofereix treva. El Lleida Esportiu afronta diumenge a les 17 h el tercer matx d’alta exigència en tan sols set dies. Després de sobreviure a la visita del destacat líder de la categoria i d’imposar-se ‘in extremis’ al camp del Manacor, els d’Emili Vicente reben el quart classificat, l’Olímpic de Xàtiva, en un matx on els blaus tornen a tenir l’oportunitat de superar un rival directe a la taula. El conjunt valencià es troba tan sols un punt per sobre, de manera que la victòria suposaria un pas de gegant per a les aspiracions dels de la terra ferma.

 Foto del Lleida Esportiu a principi de temporada 

Juntament amb el Lleida, l’Olímpic és una de les sensacions de les últimes jornades en el grup tercer de Segona Divisió B. Curiosament, la seva insígnia és coincident: la imbatibilitat defensiva. El conjunt valencià no ha encaixat cap gol en els últims sis partits, on ha aconseguit dues victòries i quatre empats. Emili Vicente es va encarregar de ressaltar les qualitats de l’Olímpic: “És un equip molt bo i el seu rendiment és molt alt. Fa dies que no encaixa gols i sap treure profit de les jugades a pilota parada”. La clau per a assegurar tres punts d’or serà, segons el tècnic lleidatà, no perdonar en atac. Per últim, Vicente va voler destacar la il·lusió que es respira dincs del vestidor per a afrontar un repte tan bonic: “Hi ha ganes de fer alguna cosa important després de les dificultats per les que hem
passat. Volem arribar vius al final”.

De cara al partit, Vicente té les baixes segures de Sergi Palau i Dani Pujol, lesionats de llarga durada, i els dubtes de Juanma, Azparren i Asier, que esperen estar a punt finalment.

Fitxa tècnica (alineacions problemes):
• Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez; Sobregrau, Jerson, Pau, Barreda; Massana,
Jaume, Juanma, Jorge Giménez, Asier; Jesús Imaz.
• Olímpic de Xàtiva: Francis; Kike Alcázar, Heras, Mendoza, Pepín;
Rifaterra, Nando Ramón, Vaquero, Moreno; Rubén i Da Silva.
• Àrbitre: Azkue Otegi (Col·legi basc)
• Hora: Diumenge a les 17 h.
• Estadi: Camp d’Esports de Lleida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario