sábado, 5 de mayo de 2012

Declaracions de Pere Milla pel que fa a l'actualitat del conjunt blau

· El jove davanter del Lleida Esportiu, Pere Milla, admet que la plantilla "lluitarà fins al final pels 6 punts que queden en joc aquesta temporada". 
· Tot i la decepció dels dos últims resultats el del planter assegura que "el que està fent l'afició per nosaltres és espectacular. 

Les paraules es queden curtes. En els últims partits han estat increibles, sobretot a Sant Andreu perquè mai van parar d'animar-nos, tot i perdre".
Pere Milla disputant disputant una pilota en l'últim partit de Lliga disputat al Camp d'Esports davant el Badalona // Estudi Fotogràfic Carlos

El lleidatà creu que el futbol ha estat injust amb l'equip blau. "Comencem guanyant, i de cop, ells te remunten el partit sense fer res de l'altre món", diu Milla.

Tot i la decepció d'aquesta recta final, el davanter lleidatà està convençut de les potencialitats d'aquest grup humà. "Estem molt orgullosos del grup que som, hi ha molt bon ambient", comenta Pere Milla.
Pel que fa a la seva primera temporada al primer equip, Milla assegura que "estic molt content per l'any que he tingut. He treballat molt, el míster ha confiat en mi i he tingut la meva oportunitat", finalitza el lleidatà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario