sábado, 5 de mayo de 2012

Declaracions d'Emili Vicente abans del partit contra el Real Zaragoza B

· L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, ha assegurat a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge a la tarda (18:00 hores) contra el Real Zaragoza B que “seguim amb el mateix convenciment que abans i per aquest motiu continuarem lluitant. És el nostre repte”. 
· Els blaus necessiten guanyar els dos partits que li queden per acabar la lliga en zona de play off i que els equips de dalt perdin. Tot i la carambola que es necessita, el de la Seu d’Urgell ha afirmat que “hem de tenir fe ja que aquests resultats es poden donar i, per tant, encara hi ha una  oportunitat”.

Després de les dos derrotes contra el Badalona a casa i en l’última jornada a Sant Andreu, Emili Vicente ha dit que “tinc tristesa i em sap greu pels jugadors ja que ho veien a tocar. Ho hem intentat però encara podem apurar les opcions”.
A manca de dos partits per acabar la temporada, el tècnic ha assegurat que “l’equip ho ha donat tot i volem estar vius fins a l’últim moment. Però aquesta competició és molt dura i els detalls fan perdre o guanyar els partits”. Si al final no s’aconsegueix el premi de jugar el play off, l’experiència d’aquesta temporada haurà servit per “fer més forts als jugadors, un fet que serà bo per al futur d’aquest grup tan jove i amb tant futur”.
L'entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente en la compareixença de premsa prèvia al partit de diumenge // Lleida Esportiu

Pel que fa al partit d’aquest diumenge contra el Zaragoza B, Emili Vicente ha advertit als seus jugadors del “bon moment en que està el Saragossa. Ens exigiran jugar al límit i amb ambició ja que tenen uns homes ràpids i amb molta qualitat tècnica”. Els dos conjunts necessiten guanyar i, per aquest motiu, el tècnic lleidatà vol “aprofitar l’ansietat dels locals per marcar”.

Davant els saragossans Emili Vicente tindrà la baixa segura de Sergi Palau per lesió i Casquero per sanció. Fins l’últim entrenament de la setmana el tècnic no podrà saber si a Zaragoza s’emporta a Jaume Sobregrau, Cheikh o Saife. El barceloní encara té molèsties al turmell en el què es va fer un esquinç però “està treballant fort per poder ajudar als seus companys”, ha explicat el de la Seu. Per la seua banda Cheikh té molèsties al pubis i Saife ha estat malalt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario