viernes, 11 de mayo de 2012

Roda de premsa d'Emili Vicente abans del partit contra l'Orihuela


· Emili Vicente: “Els jugadors s’han de sentir guanyadors”.
· El de la Seu tindrà les baixes segures de Sergi Palau, Jesús Imaz, Sobregrau i Montero per lesió i Pau per sanció

L’entrenador del Lleida Esportiu, Emili Vicente, ha assegurat a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge a la tarda (18:00 hores) contra el Orihuela que “serà un partit especial. Hem quedat a un punt dels llocs de play off de Segona Divisió B i ens hagués agradat quedat entre els quatre primers”. Amb tot, el tècnic de la Seu ha afirmat que “l’objectiu que ens plantegem és seguir donant una bona imatge, un bon lloc i tirar el partit endavant”. El que li agradaria a l’entrenador blau és “aconseguir el reconeixement de l’afició”, ha explicat Emili Vicente.

A manca d’una jornada per acabar la present temporada, el tècnic ha confessat la dificultat que hi havia per poder jugar el play off ja que “no ho vaig veure mai fàcil.
Emili Vicente en la seva roda de premsa davant els medis de comunicació // Lleida Esportiu

Ens ha faltat encert i eficàcia”. Amb tot, ha assegurat que ha dit als seus jugadors que “s’han de sentir guanyadors. El que hem fet té molt valor”. Pel que fa al partit d’aquest diumenge, l’últim d’aquesta temporada al Camp d’Esports, Emili Vicente ha assegurat que “és un partit molt important i els jugadors també ho veuen així. Ens juguem acabar en tres lloc diferents a la classificació”. El tècnic ha confessat que sortir a jugar al Camp d’Esports ”t’obliga a donar el màxim”. El de la Seu ha demanat als seus jugadors “anar al 100%”, tot i la dificultat del matx a causa de la calor que farà. Amb tot, l’entrenador del conjunt lleidatà ha admès que “hi ha ganes de guanyar l’últim partit”.

D’altra banda, Emili Vicente ha explicat que l’equip que visitarà el Camp d’Esports aquest diumenge, l’Orihuela, és “un equip fort ja que és el conjunt que ha perdut menys partits aquesta temporada. Segur que aniran a per totes perquè és l’esperit d’aquest equip i per aquest motiu s’ha d’exigir el màxim”.

Per aquest partit Emili Vicente tindrà les baixes de Sergi Palau, Sobregrau i Montero per lesió i Pau Bosch per sanció. Pel que fa a Jaume Sobregrau el tècnic ha assegurat que “no el volem forçar. Montero pateix un esquinç lateral intern i per aquest motiu convocarem a Raúl Palau”, ha finalitzat Emili Vicente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario